حزب‌الله: روایت‌های دروغین فعالیت نظامی در سوریه را قویاً رد می‌کنیم بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا و هشدار به همسایگان جنوبی روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی حفاظت امنیتی مادام‌العمر برای نتانیاهو از کابوس مرگ رهبر انصارالله یمن: آمریکا و اسرائیل منشأ شرارت و بی‌ثباتی در جهان هست کرملین: تماس‌ها با ایران ادامه دارد نارضایتی ترام‍پ از هگست بابت وعده‌های محقق‌نشده در جنگ علیه ایران سفر نتانیاهو به آمریکا لغو شد آمریکا با نیروی زمینی می‌تواند تنگه هرمز را تصرف کند؟ مقام روس: آمریکا قصد داشت مانند ونزوئلا در ایران نیز کودتا راه اندازد مراکز آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت ادعای ترامپ: ایرانی‌ها می‌خواهند دیدار کنند؛ آنها می‌خواهند به توافق برسند / آنها مذاکره‌کنندگان خوبی هستند احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد اکسیوس: مذاکرات اسرائیل و لبنان در رم مثمر و مثبت بوده / اجرای مناطق آزمایشی طی چند روز آینده آغاز خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار‌های مهیب در اربیل / منابع عراقی: مقر‌های گروه‌های تجزیه‌طلب ضدایرانی هدف حمله قرار گرفته

تهدید همزمان دو شاهراه انرژی؛ سناریوی رسانه صهیونیستی از همکاری نظامی ایران و انصارالله

تهدید همزمان دو شاهراه انرژی؛ سناریوی رسانه صهیونیستی از همکاری نظامی ایران و انصارالله وب‌سایت صهیونیستی nziv مدعی شد که مستشارانی از سپاه‌پاسداران انقلاب اسلامی با حضور در یمن، آماده همکاری با انصارالله به منظور بستن تنگه راهبردی باب المندب و دو چندان کردن فشار بر آمریکا می‌باشند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 30
کد خبر: ۳۰۹۴۲۵

به گزارش راهبردمعاصر؛ وب‌سایت عبری‌زبان nziv مدعی شد که رزمندگان نیروهای قدس سپاه پاسداران با حضور در یمن، آماده همکاری با رزمندگان ارتش یمن به منظور عملیات در تنگه راهبردی باب‌المندب شده اند.

این وب‌سایت صهیونیستی در در گزارش خود مدعی شد:

منابع نظامی به تازگی گزارش دادند که مستشاران نظامی ایرانی از نیروی قدس سپاه پاسداران در مناطق ساحلی غربی یمن که تحت کنترل انصارالله یمن است، مستقر شده‌اند. نیروهای ایرانی همراه با تعدادی از نیروهای محور مقاومت در گروه‌های کوچک از طریق مسیرهای نامشخصی وارده استان حدیده یمن شدند آن‌ها از قایق‌هایی که از شاخ آفریقا حرکت کرده بودند، استفاده کرده‌اند.

بر اساس اطلاعات بدست‌ آمده، گزارش‌ها حاکی از برنامه‌ای گسترده برای استقرار مستشاران نظامی ایران در امتداد سواحل دریای سرخ و در نزدیکی تنگهٔ راهبردی باب‌المندب است.

وب‌سایت عبری‌زبان nziv در در رابطه با اهمیت حضور مستشاران ایرانی در یمن نوشت:

این اقدام با هدف ایجاد تهدیدی هم‌زمان علیه دو گذرگاه حیاتی کشتیرانی جهان طراحی شده است: تنگهٔ هرمز (که هم‌اکنون تحت تسلط ایران قرار دارد) و تنگهٔ باب‌المندب. ایران به دنبال نشان دادن توانایی خود برای فلج کردن هم‌زمان تجارت جهانی و عرضهٔ انرژی به اروپا و آسیاست و مختل کردن بیش از پیش کشتیرانی جهانی است.

همچنین در بحبوحهٔ تنش نظامی مستقیم و محاصرهٔ دریایی آمریکا علیه بنادر ایران، تهران با همکاری یمن، از تنگه باب المندب و قدرت نظامی ارتش یمن، به‌عنوان «برگهٔ چانه‌زنی» استفاده می‌کند. هدف این اقدام، وادار کردن واشنگتن به کاهش فشار اقتصادی و بازگشت به میز مذاکره، آن‌هم با شرایط ایران است.

به عقیده کارشناسان نظامی، استقرار مستقیم افسران ایرانی در میدان و نه صرفاً از طریق نیروهای نیابتی، به تهران امکان کنترل عملیاتی دقیق‌تری بر شلیک موشک‌ها و پهپادها به سوی کشتی‌های تجاری دشمنان و منافع آمریکا را می‌دهد.

nziv حضور مستشاران ایرانی در یمن را بخشی از راهبرد «حرکت انبری» عنوان کرد:

دولت آمریکا به اعمال محاصرهٔ دریایی علیه ایران ادامه می‌دهد، اما هم‌زمان به دنبال فشار کشورهای حاشیهٔ خلیج فارس که نگران تشدید درگیری و آسیب به زیرساخت‌های انرژی خود هستند، حملات برنامه‌ریزی‌شده به ایران را به حال تعلیق درآورده است.

استقرار مستشاران ایران در باب‌المندب بخشی از راهبرد «حرکت انبری» تهران است که با هدف مختل کردن اقتصاد جهانی در پاسخ به فشار نظامی و اقتصادی اعمال‌شده بر این کشور طراحی شده است./مشرق

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار